Ma - vrij: 07u00 - 19u00, Za: 08u00 - 19u00

Tuinaanleg

Klinkerwerken

Laat uw buitenruimte stralen met onze hoogwaardige klinkeroplossingen. Onze klinkers zijn zowel duurzaam als een lust voor het oog. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en geef uw tuin of oprit een tijdloze en verzorgde uitstraling.

Aanleg terrassen

Transformeer uw buitenleven met de deskundige aanleg van onze prachtige terrassen. Onze creatieve en deskundige vakmensen zorgen ervoor dat uw terras naadloos aansluit bij uw wensen en omgeving. Zo kan u elke dag ontspannen en genieten van uw gedroomde buitenruimte.

Tuinverlichting

Verlicht uw tuin met de professionele aanleg van tuinverlichting door Tuinen Tricke. Onze tuinexperts zorgen voor sfeervolle en functionele verlichtingsoplossingen, die de schoonheid van uw tuin accentueren. Zo kan u ook nog na zonsondergang blijven genieten van uw buitenomgeving.

Afspanningen

Verhoog de privacy en esthetiek van uw tuin met onze hoogwaardige afspanningen. Onze duurzame afspanningen zorgen naast bescherming ook voor een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw voortuin of achtertuin. 

Houten constructies

Onze bekwame vakmensen ontwerpen diverse duurzame houten structuren voor uw tuin. Deze houten constructies zijn niet louter functioneel, maar geven ook een warme en natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Kies voor onze expertise en laat uw buitenruimte stralen dankzij onze smaakvolle installaties van hout.

Aanleg van gazons

Laat uw tuin stralen met een weelderig groen gazon. Onze tuinexperts zorgen voor een perfect aangelegd gazon, nauwkeurig ingezaaid of via grasmatten met precisie aangelegd. Zo maken we van uw tuin een gezonde en uitnodigende buitenomgeving. 

Aanleg van vijvers

Voeg een vleugje sereniteit toe aan uw tuin met de aanleg van een sfeervolle vijver. Vijvers zorgen naast een visuele aantrekkingskracht ook voor een kalmerende en natuurlijke ambiance. Zo kan u steeds tot rust komen in uw persoonlijke groene oase.

Ecologische tuinen

Onze ecologisch verantwoorde benadering richt zich op duurzaamheid en biodiversiteit. Zo maken we van uw tuin een buitenruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Kies voor een ecologisch verantwoorde tuin die in perfecte harmonie leeft met de natuur.