Ma - vrij: 07u00 - 19u00, Za: 08u00 - 19u00

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op afroep of op jaarbasis

Snoeiwerken

Kies voor een tuin die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gedijt in optimale conditie. 

Onze ervaren tuinexperts staan garant voor vakkundig uitgevoerde snoeiwerk, dat de gezondheid en vitaliteit van uw planten bevordert. 

Of het nu gaat om het vormgeven van struiken, het stimuleren van bloei of het behouden van een nette uitstraling; wij leveren steeds snoeiwerk op maat. 

Gras maaien

Geef uw gazon de verzorging die het verdient dankzij onze professionele grasmaaidiensten. Onze tuinprofessionals maaien het gras nauwkeurig en gelijkmatig. Zo ziet uw gazon er niet alleen netjes uit, maar bevorderen we ook een gezonde groei.

We streven steeds naar een perfect gemaaid gazon, zowel bij een eenmalige opfrisbeurt als bij regelmatig onderhoud. Kies voor ons vakmanschap en geniet van een weelderig, goed onderhouden gazon.

Onkruidbestrijding

Zeg vaarwel tegen ongewenste wildgroei met onze doeltreffende onkruidbestrijding. 

Onze tuinspecialisten hanteren effectieve en duurzame methoden om onkruid te vernietigen. Op deze manier ziet uw tuin er gezond en verzorgd uit.

Geniet van een onberispelijke tuin met onze gerichte onkruidbehandelingen en preventieve maatregelen.

Bomen vellen

Vertrouw op de expertise van Tuinen Tricke en laat ons veilig en vakkundig uw bomen vellen. Onze ervaren boomverzorgers hanteren geavanceerde technieken om bomen efficiënt te verwijderen. Daarbij houden we rekening met de omgeving en veiligheidsnormen. 

Of het nu gaat om het kappen van een zieke boom of om meer ruimte in uw tuin te maken; we staan steeds garant voor een professionele en zorgvuldige aanpak. Kies voor ons team van boomexperts en geniet van een veilige, deskundige en probleemloze bomenkap.

Hout verhakselen

Laat uw tuin stralen door hout te verhakesel op een duurzame manier. Onze deskundige hoveniers zorgen voor een moeiteloze verwerking van snoeiafval en takken door ze te versnipperen tot hoogwaardig houtsnippers. 

Zo ziet uw tuin er niet alleen netjes uit maar zorgen we ook voor een goede bodemgezondheid en vochtregulatie. Profiteer van een gezonde en goed onderhouden buitenruimte dankzij ons duurzaam tuinbeheer.

Stronken uitfrezen

Wilt u storende boomstronken laten uitfrezen? 

Onze specialisten frezen snel en efficiënt al uw stronken uit en verwijderen ze uit uw tuin, ongeacht de grootte van de boomstronk. 

Zo is uw buitenruimte vrij is van ongewenste obstakels, creëert u ruimte voor nieuwe groei en kan u genieten van een strak afgewerkte tuin.